De KLW najaar ploegwedstrijd

Onze jaarlijkse najaar ploegwedstijd is op zaterdag 23 september in Nijnsel. Het ploegterrein is ons oude showterrein en is tegenover de Vresselse hut, aan het einde van de Hoogakkerpad in Nijnsel.

We ploegen in 2 categorieën nl Rondgaand- en Heen en Weergaande ploegen, eventueel ook parallel ploegen. Het begint om 10 uur met een kop koffie en de loting zodat we op tijd kunnen beginnen met ploegen zodat jullie weer op tijd naar huis kunnen.

Je kunt je opgeven bij Coen Verhoeven 06-55744202 (na zes uur) of per mail cverhoeven@klw-vereniging.nl dan ben je verzekerd van een veldje. Deelname kost € 15,00 per ploeger.

Voor meer inlichtingen bel Piet van der Poel 06-54924764.

Ook aan de supporters wordt gedacht want onze catering kan een ieder verzorgen van een kop koffie of drankje.

De ploegcommissie.