Geachte leden,

Op dinsdagavond 3 oktober is onze gastspreker Dhr. Bas de Bruijn van de Fa. Ditoil bv uit Sterksel. Hij gaat ons voorlichten over smeermiddelen. Ook in de oldtimerwereld kan niemand zonder en zijn ze dus super belangrijk. Het gaat over Olie, vetten en spray’s. heel bijzonder is dat Bas zijn testmachine meebrengt naar de praatavond. Hij vraagt onze leden dan ook wat van hun eigen smeervet mee te brengen om te testen, wij zijn heel benieuwt naar verbeteringen en zijn annalyse wat betreft smeermiddelen.  Natuurlijk gaat Bas ook jullie vragen beantwoorden.

Het bestuur van KLW-vereniging hoopt op een leerzame en gezellige avond. Allemaal welkom om 20.00 uur bij “De Vresselse Hut” Vresselseweg 33 Nijnsel.

Met vriendelijke groet

Het bestuur.