Beste Leden,

Op dinsdag 5 juni hebben we als gastspreker Dhr. Anton van der Heijden “Business Relation Manager” van RDW. Anton is een autoriteit als het gaat om toelating van voertuigen op de openbare weg. Als zodanig is hij een van de leden van de advies groep die de Minister adviseert omtrent kentekens en toelatingen van het verkeer op de openbare weg. Deze Anton heeft ook bij de onderhandelingen gezeten over het registreren en kentekening van landbouwvoertuigen.

Als U geïnteresseerd ben in hoe men bij de “Rijksdienst voor het wegverkeer” met deze materie omgaat , dan mag U deze praatavond zeker niet missen.

Tot ziens op 5 juni 2018 om 20.00 uur in partycentrum “De Vresselse Hut”  Vresselseweg 33 Nijnsel.

Met vriendelijke groet