Op de jaarkalender staat dat de praatavond op 9 Mei is dit is echter fout de praatavond is op 2 Mei.

WEDSTRIJD KEIENTREK

De keientrekwedstrijd was afgelopen jaar een succes, maar er waren ook de nodige vragen over het hoe en waar op gelet werd. Kortom er waren diverse vragen waar rekening mee moet worden gehouden.

De keientrekwedstijd word dit jaar wederom georganiseerd door Edwin van den Elsen op 15 oktober 2017. Afgelopen jaar is er een filmpje gemaakt van de keientrekwedstrijd, aan de hand van dit filmpje wil Edwin uitleg geven omtrent de wedstrijd en het regelement.

Wij hopen dat ook de toeschouwers naar de praatavond komen. Een wedstrijd is namelijk veel interessanter als je de spelregels kent.

Tot ziens bij “De Vresselse Hut” dinsdag 7 februari 2017 voor een gezellige avond. We beginnen graag om 20.00 uur met een kopje koffie van de club.

Met vriendelijke groet